Meteen naar de inhoud

Zakelijk

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke relatie en streven naar een samenwerking op vriendschappelijk niveau met zo kort mogelijke lijnen, alleen zo ontstaan de mooiste en beste producten. Dat bewijzen we nu al ruim 35 jaar. Deze ervaring is terug te zien in onze producten die met grootst mogelijke aandacht vervaardigt worden. Als onze aanpak u aanspreekt, nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek op ons laboratorium. U – en uw patiënten – zijn van harte welkom.

Prothesewerk

Onze protheses worden toegepast voor patiënten die partieel of volledig edentaat zijn. Afhankelijk van de indicatie maken wij hiervoor volledige, partiële, frame of flexibele protheses. Ook protheses op implantaten behoren tot de mogelijkheden. Lees verder voor meer informatie over het brede scala aan mogelijkheden voor u binnen Marland Dental tandtechniek.

Kroon- en Brugwerk

Wij bieden u en uw patiënten een allesomvattende keuze uit kroon-en brugwerk restauraties, vervaardigd uit verschillende legeringen en keramische materialen. Tevens behoren combinatiewerkstukken en kronen op suprastructuren tot de mogelijkheden. Lees verder voor meer informatie over het brede scala aan mogelijkheden voor u binnen Marland Dental tandtechniek.

Service

Om u “zorgeloze tandtechniek” te bieden, zetten wij in op extra service en privileges. Uw vertrouwde lokale contactpersonen binnen ons laboratorium zorgen voor een optimale dienstverlening, kortom ouderwetse service en moderne technieken. Lees verder voor meer informatie over het brede scala aan mogelijkheden voor u binnen Marland Dental tandtechniek.