Meteen naar de inhoud

Onze Diensten

Wij bieden een breed scala aan tandheelkundige hulpmiddelen. Of het nu gaat om gebitsprotheses, kronen of gebitsbeschermers voor tijdens het sporten. Hiernaast is er ook een diversiteit aan opties met betrekking tot de te gebruiken materialen. Zowel ambachtelijk als digitaal staan wij achter onze producten die volledig in eigen beheer vervaardigd worden.

Nieuw Kunstgebit

Een nieuw kunstgebit betekent een nieuwe start. Onze deskundige technici zorgen voor een gedetailleerd ontwerp en een op maat gemaakt kunstgebit dat perfect past. Van eerste consultatie tot uiteindelijke plaatsing, streven we naar een perfecte esthetiek en functionaliteit die uw zelfvertrouwen herstellen en uw glimlach verbeteren.

Aanpassingen van Kunstgebit

Een goed passend kunstgebit is essentieel voor dagelijks comfort. Onze aanpassingsdiensten zijn gericht op het perfectioneren van de pasvorm en functionaliteit van uw kunstgebit. Met zorgvuldige evaluaties en deskundige aanpassingen zorgen we ervoor dat uw kunstgebit naadloos past, comfortabel zit en u de vrijheid geeft om onbezorgd te glimlachen.

Aanvullende Diensten voor een Complete Glimlach

Bij Marland Dental bieden we meer dan alleen kunstgebitten en aanpassingen. Onze aanvullende diensten omvatten bleeklepels voor een stralende glimlach, splinten & spalken om uw tanden te beschermen, en op maat gemaakte gebitsbeschermers voor actieve levensstijlen. Alles ontworpen met het oog op uw gezondheid, comfort en welzijn.

Vanaf het allereerste consult tot aanvullende diensten en nazorg, wij zijn er om u te ondersteunen op uw reis naar een verbeterde glimlach. Ontdek de expertise van Marland Dental Tandtechnisch Laboratorium en laat ons u helpen om een glimlach te creëren die spreekt van zelfvertrouwen en comfort.