Meteen naar de inhoud

Nieuw Gebit

Een kunstgebit kan een transformatie betekenen – niet alleen voor uw glimlach, maar ook voor uw zelfvertrouwen en levenskwaliteit. Bij Marland Dental begrijpen we dat een goed passend en natuurlijk ogend kunstgebit een wereld van verschil kan maken. Ontdek de vrijheid van een stralende glimlach met onze op maat gemaakte kunstgebitten. Wij combineren expertise met zorgvuldig vakmanschap om ervoor te zorgen dat elk kunstgebit perfect past, comfortabel zit en uw zelfvertrouwen herstelt. 

Het Kunstgebitproces bij Marland Dental

1. Grondige Consultatie

Voordat we beginnen, nemen we de tijd om u te leren kennen. We luisteren naar uw zorgen, beantwoorden uw vragen en begrijpen uw verwachtingen. Een volledige mondonderzoek en evaluatie helpen ons om de beste aanpak voor u te bepalen.

2. Aanpassing op Maat

Elk kunstgebit is uniek en wordt op maat gemaakt om perfect te passen. We gebruiken moderne technieken om nauwkeurige afdrukken te maken en zo de vorm en maat van uw kunstgebit te bepalen. Dit zorgt voor maximaal comfort en functionaliteit.

3. Esthetiek en Functionaliteit

Naast de functionaliteit streven we naar een esthetisch aantrekkelijk kunstgebit. De vorm, kleur en positionering van de tanden worden zorgvuldig afgestemd op uw gezicht en lach, waardoor een natuurlijke uitstraling ontstaat.

4. Deskundige Plaatsing en Aanpassing

Nadat uw kunstgebit klaar is, plaatsen we het en zorgen voor de juiste aanpassingen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u volledig comfort ervaart en zelfverzekerd bent bij elke glimlach.

Waarom Marland Dental?

Toewijding aan Kwaliteit

We streven naar de hoogste standaard in elk aspect van onze dienstverlening. Ons team van ervaren professionals staat garant voor kwaliteit en zorgzaamheid in elke stap van het kunstgebitproces.

Betaalbare Oplossingen

Wij geloven in betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Onze kunstgebit oplossingen zijn ontworpen om toegankelijk te zijn, zodat u kunt genieten van een stralende glimlach zonder u zorgen te maken over de kosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op via het formulier of bel naar 053 – 538 65 78.