Meteen naar de inhoud

Aanvullende Diensten

Bij Marland Dental Tandtechnisch Laboratorium gaan we verder dan alleen restauraties; we bieden een scala aan oplossingen om ervoor te zorgen dat uw glimlach niet alleen mooi is, maar ook gezond en beschermd blijft. Ontdek onze aanvullende diensten die bijdragen aan uw totale mondgezondheid en welzijn.

Bleeklepels: voor een Stralende Glimlach

Verlicht uw glimlach en laat hem stralen met onze op maat gemaakte bleeklepels. We begrijpen het belang van een stralend witte glimlach en bieden professionele bleekbehandelingen die u kunt gebruiken in het comfort van uw eigen huis. Ontdek een snelle, effectieve en veilige manier om uw tanden witter te maken.

Splinten & Spalken: Behoud de Gezondheid van uw Tanden

Voorkom ongewenste tandheelkundige problemen zoals slijtage en tandenknarsen met onze op maat gemaakte splinten en spalken. Onze deskundige technici passen ze nauwkeurig aan voor een perfecte pasvorm, zodat uw tanden optimaal beschermd zijn. Investeer in preventie en behoud van uw glimlach op de lange termijn.

Gebitsbeschermers: Bescherming voor Actieve Levensstijlen en Sport

Leef uw actieve levensstijl zonder zorgen over tandheelkundige blessures. Onze op maat gemaakte gebitsbeschermers bieden een comfortabele pasvorm en optimale bescherming tijdens sport en andere activiteiten. Bescherm uw glimlach en voorkom onnodige tandheelkundige trauma’s met onze professionele gebitsbeschermer opties.

Waarom Marland Dental?

Toewijding aan Kwaliteit

We streven naar de hoogste standaard in elk aspect van onze dienstverlening. Ons team van ervaren professionals staat garant voor kwaliteit en zorgzaamheid in elke stap van het kunstgebitproces.

Betaalbare Oplossingen

Wij geloven in betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Onze kunstgebit oplossingen zijn ontworpen om toegankelijk te zijn, zodat u kunt genieten van een stralende glimlach zonder u zorgen te hoeven maken over de kosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op via het formulier of bel naar 053 – 538 65 78.